ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Ο Μακιγιέρ - Πέτρος Παπαβλάχος | Ελαιοχρωματισμοί & Τεχνοτροπίες Κτιρίων Θήβα Στερεά Ελλάδα


Η επιχείρησή μας “Ο Μακιγιέρ” η οποία βρίσκεται στην Θήβα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους ελαιοχρωματισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θήβα και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας καθώς και κάποια ξεχωριστή τεχνοτροπία που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό.
 

 


 

   
   
  ΒΑΦΟΥΜΕ
    Οικίες & Εξοχικά
    Φοιτητικές Κατοικίες
    Πολυκατοικίες
    Καταστήματα
    Γραφεία
    Εργοστάσια
    Δημόσια κτίρια κ.α.
   
   
 
 
 
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, αφοσιωνόμαστε διαρκώς στην δουλειά μας και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε.

Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η επιχείρησή μας επιλέγει σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε. Εξυπηρετούμε την Θήβα και όλη την Στερεά Ελλάδα.